Afslappende og billig flytning

Flyt billigt mellem Jylland og Sjælland

Mange danskere flytter mellem landsdele, fx mellem Jylland og Sjælland. Det er fx en udbredt kendsgerning, at der snart findes ligeså mange jyder som københavnere i vores hovedstad. Flytning mellem landsdele er mere almindelig i dag end i gamle dage, og det kan skyldes flere årsager.

  1. Vi er ikke længere så bundet til vores lokalområder men er blevet mere mobile
  2. Forbindelserne mellem landsdelene er blevet bedre, fx via rutefly og broforbindelser
  3. Unge flytter oftere efter uddannelser, der ikke findes i deres område
  4. Vi flytter efter jobs, eller fordi vi danner parforhold på tværs af landsdele
  5. Arbejdspladser er mere landsdækkende i dag og tilbyder interne flytninger
  6. Nettet gør verden mindre og vores kontaktnet, både erhvervsmæssigt og privat, udvider sig

Tænk dig om

Skal du flytte mellem landsdele – fx flytning mellem Jylland og Sjælland kan det godt betale sig at tænke sig om. Der er i dag mange løsninger på flyttemarkedet for langdistance flytninger, der kan sikre dig en rigtig god, fleksibel og billig løsning.

Lej en container til dine ting

En af de bedste løsninger, når du skal flytte mellem landsdele, er at leje en særlig flytte container til dine møbler og ting. Der findes flere firmaer, der har specialiseret sig i denne type flytninger, der egner sig perfekt, når du skal flytte længere væk.

Pakkeløsninger med inspiration fra ’Over there’

Inspirationen til denne type flytning stammer fra USA, hvor befolkningen ofte flytter over store distancer. Det har givet grundlag for netbaserede pakkeløsninger, hvor man kan booke en flytning på nettet, få leveret containere til flyttekasser og møbler og vælge præcist på dato og klokkeslæt, hvornår containeren skal afhentes og leveres det nye sted. I Danmark er pakkeløsningerne også ved at vinde indpas – bl.a. fordi det er en meget billig og sikker måde at flytte på, og fordi konceptet med containere betyder, at man får masser af tid til at pakke og fylde containeren inden den afhentes.

Man betaler kun for transporten

Den billige pris skyldes bl.a., at det er let og hurtigt for transportøren at afhente og levere den fyldte container. Det er udelukkende selve transporten, man betaler for, fordi transportøren ikke skal holde og vente på at man får fyldt eller tømt containeren – det gør man nemlig i ro og mag selv, når den er læsset af i indkørslen. Prisen holdes yderligere nede af, at det med mange flytninger over lange distancer kan lade sig gøre at optimere kørslen og køre med mange containere ad gangen.